1 miljoen euro gewonnen bij Postcode loterij Miljoenenjacht

Inwoners van Santpoort-Noord verdienden 1 miljoen euro in de Postcode Loterij Miljoenennacht.

De Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam zorgde voor een mooie wake-up call voor 15 deelnemers toen ze cheques van de loterij uitdeelde op de postcode 2071 EG in Santpoort-Noord. Er viel namelijk een miljoen euro op deze postcode. De deelnemers spelen mee met deze postcode, die valt in de wijk EG van de gemeente Santpoort.

winnende postcode

De winnende postcodeloterij levert vijftien deelnemers op die meespelen met de winnende postcode. Ze verdelen 1 miljoen euro onder elkaar en winnen tussen de 45.454 en 136.363 euro. Elke deelnemer speelt één lot voor de loterij.

Nadat Cora 45454 euro heeft ontvangen, merkt ze op dat het geweldig nieuws is. Ze is van plan het geld te gebruiken om haar huis te verbeteren en een glimlach op de gezichten van anderen te toveren.

Hugo verzamelt 45.454 dankzij een speciale verjaardag. Hij verklaarde dat hij het geld kon gebruiken om zijn kleinkinderen te helpen met schoolschulden.

Postcodekanjer 2022

PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro werd ontsloten op de route naar 58,9 miljoen euro.
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden af ​​met de Miljoenennacht. Van 16 oktober tot 26 december 2022 hebben spelers elke week een kans van één op 58,9 miljoen om te winnen. Gedurende deze tijd valt er wekelijks 1 miljoen euro op elke winnende postcode.