12 gloednieuwe miljonairs door PostcodeKanjer in Reuver

Traditiegetrouw deelt de Postcode Loterij op Nieuwjaarsdag 1 januari 2022 de PostcodeKanjer uit. Dit jaar viel de jackpot van 56,7 miljoen euro in het Limburgse dorpje Reuver, waardoor er meteen 12 spelers multimiljonair werden.

Heel Reuver wint

De winnende postcode was 5953 HT in het Limburgse dorpje. Op deze postcode speelden 12 deelnemers mee, die een bedrag van 2,025 miljoen euro per lot hebben gewonnen. Twee spelers hadden twee loten en kregen daarom ruim 4 miljoen euro.

De andere helft van de jackpot werd verdeeld onder de spelers die meespeelden in de winnende wijkcode 5953. Omdat Reuver slechts één postcode heeft, won iedere inwoner die meespeelde een bedrag van ruim 10 duizend euro per lot. Het precieze bedrag is op basis van het aantal Kanjerpunten waarmee de speler meedoet.

Geen Wijkfeest

Vanwege de coronamaatregelen werd er niet op straat feestgevierd vanwege de gewonnen geldbedragen. Normaal gesproken rijdt de welbekende verlichte vrachtwagen de winnende wijk in om op straat verschillende feestelijke activiteiten te kunnen doen. Vorig jaar werd dit om dezelfde reden ook niet gedaan.

Plaats een reactie