De Postcode Loterij heeft in Sittard 450.000 dollar toegekend voor hun gezamenlijke deelname aan de Straatprijs van deze maand. De Postcode Loterij heeft weer prijzen uitgereikt aan inwoners van Sittard. De Jupiterstraatprijs viel binnen de Sittardse straat.

Vrijdag arriveerde Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met Koffietijd-presentatrice Vivian Slingerland. Ze gaven 14 winnaars in het netnummer 6133WP cheques. Elke winnaar kreeg 50.000 euro en tien winnaars kregen 25.000 euro.

Postcode winnaars uit Sittard aan het woord:

Jos en Anja zijn geschokt als ze ontdekken dat ze een nieuwe auto en 25.000 euro hebben gewonnen. Ze waren net met pensioen toen ze de prijs ontvingen en hadden onlangs een camper gekocht. Daarom gaven ze aan dat de overwinning erg nuttig voor hen zou zijn.

Ine ontvangt een cheque van 25.000 euro. Ze zegt: “wat een verrassing” als ze het ziet. Haar oude telefoon is kapot gegaan en nu kan ze een nieuwe kopen. Ine wil ook een airco kopen voor haar slaapkamer zodat ze die kan installeren.

Zes jaar geleden wonnen meerdere mensen uit de Heinseweg nabij het centrum van Sittard de Kanjerprijs. Deze prijs leverde de winnaars een enorme uitbetaling van 22 miljoen euro op, die werd verdeeld onder enkele gelukkige bewoners van de Margrietlaan in Sittard. Onlangs werd een kwart miljoen euro geschonken aan deelnemers van de Postcode Loterij die aan de Margrietlaan in Sittard woonden.