De Staatsloterij is de oudste, zij bestaat al 289 jaar, en meest bekende loterij van Nederland. Het afgelopen heeft deze loterij ook weer veel heel wat gelukkige mensen gezorgd. Het jaar 2015 kenmerkte zich voor de Staatsloterij met 33 nieuwe miljonairs, ruim 41 miljoen winnende loten en een Mega Jackpot van ruim € 30,3 miljoen euro!

Hoeveel winaars waren er in 2015 bij de Staatsloterij

koningsdag loterij 2015Op ruim 41 miljoen loten viel in 2015 een kleine of een grote prijs, en dat binnen 16 trekkingen. Het afgelopen jaar was een jaar voor de Staatsloterij de meeste mensen miljonair heeft zien worden.

Maar niet alleen in 2015 was er zo’n reden tot een feest. Ieder jaar maakt de Staatsloterij de meeste miljonairs. En ook dit jaar is de prijzenpot weer gigantisch, namelijk € 400 miljoen euro en dat belastingvrij. Maar bij de Staatsloterij maak je ook veel meer kans op kleinere geldprijzen en dan hebben we het al over € 10.000 euro. En dat allemaal vrij van kansspelbelasting!

Op 10 oktober vorig jaar viel de Jackpot van € 18,7 miljoen euro. En tijdens Oudjaar werden de hoofdprijs van € 30 miljoen euro verdeelt tussen twee, ongetwijfeld heel blije, spelers. Ergens in Zwolle heeft John Kosterman een Primera winkel, en in die winkel werd een van de loten gekocht die viel tijdens Oudjaar! Inmiddels wordt John de ‘Geluksmakelaar‘ genoemd, want in 2015 werd door een klant van hem een van de ruim 250 Mini’s gewonnen bij de Oudejaarstrekking.

Je bent nooit te oud..
In 2015 zat er tussen de jongste en de oudste miljonair maar liefst 54 jaar, dat weten we omdat we de leeftijden kennen van de mensen die automatisch of online meespelen. Zo zie je maar, je bent nooit te oud om miljonair te worden, dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog je lot van de Staatsloterij! Veel plezier!