Huishoudens woonachtig aan de Hendrik Dienskestraat in Nieuw-West en Amstelveners woonachtig op postcode 1183WN waren dit jaar de gelukkigen, mits ze meespelen in de Postcode Loterij.

Een prijs van 100.000 euro is maandag gevallen op postcode 1063AP in Nieuw-West. De winnaars verdelen dit bedrag, ze horen in de derde week van januari nog voor hoeveel dit precies staat per persoon. Het is namelijk zo hoe meer loten, hoe hoger het bedrag dat de bewoners winnen.

Superpostcodeprijs

De SuperPostcodeprijs van een miljoen euro viel dit jaar op postcode 1183WN in Amstelveen. Zij mogen zich helemaal gelukkig prijzen, want de dertien bewoners van de Olympiadelaan verdelen een bedrag van maar liefst één miljoen euro met elkaar. Dit maakt elk meespelend lot ruim 38.000 euro waard.

Wie de allerhoogste prijs wint, wordt nog bekend gemaakt. Wel weten we al dat het superieure bedrag van 53,9 miljoen dit jaar in het Friese Eastermar valt. Maandagavond wordt in de live-uitzending van RTL Boulevard duidelijk wat de volledig winnende postcode is waarop de PostcodeKanjer is gevallen.
Drie jaar geleden mochten zeven bewoners de helft van de prijs van 43,7 miljoen euro met elkaar delen, dit was in de Steenderenstraat in Zuidoost. Dit belooft wat voor maandagavond.