Belgische Lotto van de Nationale Loterij in Belgie

De Nationale loterij de organisator van de Belgische Lotto en de Joker bij onze zuiderburen. De trekking van de Lotto is tweemaal per week. Je kan dus twee keer per week je geluksnummers uitkiezen en spelen voor de Belgische Lotto jackpot. Via de officiele website van de Nationale loterij Belgie kun je ook online meespelen met deze loterij.

Uitleg kansspel en Lotto bulletin

De Lotto werkt heel eenvoudig net als de loterijen in Nederland. Je kies 6 cijfers uit de cijfers 1 tot en met 45. Je kan je favoriete nummers zelf kiezen of je kiest voor de optie quick pick en de nummers worden voor je gekozen. Vervolgens betaal je 1 euro voor dit formulier. Je kan uiteraard meerdere velden en daarmee cijfercombinaties uitkiezen. Heb je alle cijfers goed? Dan win je de Lotto jackpot. Indien er meerdere personen de 6 cijfers goed hebben dan moet je de jackpot delen maar indien je als enige alle cijfers goed hebt dan is de jackpot alleen voor jou gevallen.

Trekking en uitslag Belgische Lotto

Elke woensdag en zaterdag wordt de trekking gehouden van de Lotto en worden de winnaars kenbaar gemaakt. Je kan op desbetreffende dag nog meespelen en je favoriete lotnummers uitkiezen tot 19:00 uur.

Nationale Loterij Belgie

Lotto en de Jokers

Wil je naast de Lotto ook meespelen met de Joker+? Je selecteert dan één van de voorgestelde combinaties door het vakje aan te vinken. Je kunt maximaal 4 Joker+ selecteren. Voor elk nummer kan je een sterrenbeeld naar keuze selecteren.
De kosten voor elke Joker bedraagt 1,50 euro.

Er zijn per week minstens 4 Joker+ trekkingen

  • Dinsdag samen met de Euro Millions
  • Woensdag samen met Lotto
  • Vrijdag, samen met de Euro Millions
  • Zaterdag samen met Lotto.

1 gedachte over “Belgische Lotto van de Nationale Loterij in Belgie”

Plaats een reactie