uitslagen-bingo-miljoenenjachtWe kennen bingo allemaal van vroeger, veel mensen hebben er dan ook een ouderwets beeld van. Als je mensen vraagt hoe zij over bingo denken dan wordt er vaak gezegd dat het over oudere mensen gaat die een potje bingo spelen. Maar daar is verandering in gekomen. Bingo wordt namelijk erg populair bij jong en oud want het kan nu op internet worden gespeeld. Online bingo wordt ook aangeboden op een groot aantal goksites en zo komen ook steeds meer mensen er mee in aanraking. Je kunt dus op ieder gewenst moment bingo spelen. Je kunt voor geld en andere leuke prijzen spelen, maar je kunt ook gratis spelen en voor de lol spelen.

Wat is online bingo op internet?

Als je bingo op internet wil spelen dan kun je een virtuele kaart kopen en daar staat een serie getallen op. Het kunnen 25 getallen onder de 75. Deze rijen lopen verticaal. Je kunt bij online bingo vaak tot 100 kaarten tegelijk kopen. Op de eerste rij staan vijf nummers van 1 tot en met 15, op de tweede rij staan vijf nummers van 16 tot en met 30. Op de derde rij staan vijf nummers van 31 tot en met 45 en op de vierde rij staan vijf nummers van 46 tot e met 60. Op de laatste rij staan vijf nummers van 61 tot en met 75.

Winnen met bingo op internet

Het is bij bingo de bedoeling dat je een hele kaart vol hebt. Maar het kan ook zijn dat er wordt gespeeld volgens een ander patroon. Het kan bijvoorbeeld de horizontale lijn zijn of een vierkant of een kruis. Lees voordat je gaat spelen wat de mogelijkheden zijn en hoe je kunt winnen. Je kunt dan de keuze maken of je voor geld of andere prijzen gaat spelen of dat je voor de lol gaat spelen.

>>> KLIK HIER OM ONLINE BINGO TE SPELEN <<<