Een Britse man van 56 jaar ging op weg van huis naar zijn plaatselijke One Stop-winkel en kocht het Jewel Smash-kraslot van de UK Nationale Loterij met het laatste wisselgeld dat hij op zak had.

De man uit Sandbach, Cheshire, wachtte tot hij thuis kwam om te krassen en zo pas kijken of hij gewonnen had. Ik wilde gewoon verder gaan met mijn dagelijkse werk en proberen om alles normaal te houden.

Wat gaat hij doen met de kraslot winst?

Een paar dagen later begon het bij de winnaar pas te dagen en begon hij te plannen hoe hij zijn nieuwe fortuin zou besteden. Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk, zei de winnaar.

De winnaar zag het getal drie en dacht dat hij £3.00 gewonnen had. Toen begon ik nullen te zien, maar ik dacht dat ik het dubbele zag of misschien wel £300 gewonnen had. Hij kon het amper bevatten dat hij een kwart miljoen euro heeft gewonnen.