Wil je op een Classic gokkast spelen voor de Jackpot? Speel op jackpotisgevallen.nl de traditionele jackpot gokkasten en wie weet win jij vandaag wel de jackpot op onderstaande slotmachine. Geen nieuwe video-slots of 3d animatie gewoon de ouderwetse classic jackpot slotmachines. Dit kan nog steeds! Wij hebben een selectie van klassieke jackpot gokkasten voor je samengesteld.

Top3 Classic machines van dit moment

Deze Multitimer classic gokkast is een echte klassieker met maar liefst 16 winlijnen. De MultiTimer JackPot heeft een onderspel (inzet 1) en 3 verschillende bovenspelen; inzet 4, 8 en 16. Je kan 20 punten verdienen met sterren. De  BonusJoker geeft 200 punten. De MultiTimer JackPot kan maximaal 1600 punten geven! De echte ervaren speler gaat natuurlijk direct via het 0-1 spel voor de 16 winlijnen!

Jackpot Classic Timer

De JackpotTimer is een uitgebreide versie van de classic gokkast de TwinTimer. De JackpotTimer speel je met minimaal 20 credits per druk met een extra hoge Jackpot-prijs. Deze Jackpot win je als je in het bovenspel 3 jackpotjes op rij krijgt. De kleine jackpotlogo’s zijn te vinden op verschillende symbolen. De jackpot kan bij deze klassieker flink oplopen. Veel plezier met het spelen op deze Classic gokautomaat.