De Amerikaanse Powerball loterij

De Amerikaanse Powerball loterij is één van de populairste en rijkste loterijen ter wereld. De jackpot start op maar liefst $ 40 miljoen! Er zijn 3 trekkingen per week en de hoofdprijs wordt razend snel gigantisch. Je kunt spreken van een enorm sneeuwbaleffect! Zo ging er in oktober 2022 een record jackpot uit van $ 2,04 miljoen. Met deze prijzen kan je echt al jouw dromen uit laten komen.

Waarom online meespelen met de Powerball lottery?

  • De jackpot start gegarandeerd op $ 40 miljoen
  • Eén van de populairste en rijkste loterijen ter wereld
  • Nederlandse loterijen zijn er niks bij
  • Powerball loten kopen kan via deze website

Zij verkopen de goedkoopste powerball loten, nergens zijn nu goedkoper aan te schaffen als hier.

powerball trekking live

Hoe werkt de loterij en wat zijn de ervaringen?

De werkwijze lijkt heel erg op het Nederlandse Lotto. Een lot bestaat uit twee gedeeltes. Deelnemers moeten 5 getallen kiezen tussen de 1 en 59. Daarna moet er 1 Powerball gekozen worden. Het Powerball getal kan een nummer zijn tussen de 1 en 35 en staat los van de hoofdgetallen. Heb je alle getallen juist? Dan win je jackpot!

Trekkingen Powerball lotto

De trekkingen vinden 2 keer per week plaats. Als je meespeelt, dan maak je op woensdag en op zaterdag kans op die gigantische Powerball jackpot.

Er zijn 9 manieren om te winnen. Stel dat je alle ballen goed hebt, dan is de hoofdprijs voor jou! Maar zelfs met een minder overeenkomende trekkingsuitslag neem je al mooie prijzen mee naar huis. Zo win je bijvoorbeeld gegarandeerd 1 miljoen als alleen de 5 witte ballen overeenkomen.

Als je de rode bal goed hebt, dan win je altijd een prijs!

Het is mogelijk om jouw Powerball prijzen in 1 keer te ontvangen of in kleinere hoeveelheden. In het laatste geval zal de prijs worden uitbetaald in 30 betalingen over 29 jaar. Volgens de regels van de loterij zal die uitbetaling elk jaar groter worden.

Hoe oud moet je zijn om mee te spelen?
18 jaar.

Wat is de winkans?
De winkans op een geldprijs is bij de Powerball loterij is 1 op 32. Hieronder zie je wat de winkansen op prijzen zijn.