De laatste maand van 2015 is aangebroken daarmee kunnen we al gaan starten met een korte terugblik. Wat zijn nu de jackpot records van 2015? Welke grote geld loterij prijzen zijn er nu gevallen in de wereld? De redactie van jackpotisgevallen heeft een overzicht gemaakt van grote gevallen prijzen in 2o15.

In deze laatste weken van het jaar kan natuurlijk nog heel veel gebeuren, dus wie weet of we nog een jackpotrecord te zien krijgen, zeker in loterijen waarin elke week twee trekkingen op de kalender staan kan nog van alles gebeuren! En de Spaanse El gordo staat ook nog op het programma, de trekking hiervan is met Kerst.

De loterijen record jackpots van 2015

Canada Lotto 649

Wie zegt dat loterijen in Noord Amerika geen records kunnen breken moet zich nog even achter de oren krabben. Op 17 oktober wist de Canadese Lotto 649 een nieuwe record te vestigen namelijk $64 miljoen Canadese dollars.

La Primitiva

Een gelukkige speler wist op 15 oktober de recordjackpot van €101,7 miljoen in deze loterij op zijn naam te zetten. Lees hier meer over de winnaar in Spanje.

EuroJackpot

Een speler uit Tsjechië vestigde in deze loterij het record van €90 miljoen op zijn naam.

Euro Millions

Op vrijdag 20 november is de hoofdprijs van 163,5 miljoen euro gevallen. De grootste Euro Millions prijs van 2015. De winnaar was afkomstig uit Portugal.

Ook in 2016 houdt deze website je op de hoogte van de jackpot prijzen die er vallen over de hele wereld.

Jackpotisgevallen.nl-LogoDesign-ver.1.3final.