Begin zaterdag kondigde een persoon in Michigan de hoofdprijs van $ 1 miljard. Deze persoon in Michigan wint de Mega Millions jackpot van $1 miljard (2e grootste prijs ooit) of $ 739.6 miljoen wat hij direct ontvangt.

Het winnende ticket werd verkocht bij een Kroger in Novi, een noordelijke voorstad van Detroit – ongeveer een 30-minuten rijden van de stad – de staat loterij website bevestigd. De winnende nummers waren 4-26-42-50-60 met een Mega Ball nummer van 24.

In aanvulling op de jackpot-winnende ticket, waren er tal van andere grote winnaars vrijdagavond. Een totaal van 10 tickets matched de vijf witte ballen om de tweede prijs van het spel te winnen. Twee van deze opgenomen de optionele Megaplier, een $ 1 extra aankoop beschikbaar in de meeste staten. Verkocht in North Carolina en Virginia, zijn ze elk $2 miljoen waard nadat de 2X Megaplier werd getrokken. De andere acht zijn $1 miljoen waard – twee elk in Florida en New York, en één elk in Maryland, Missouri, New Jersey en Pennsylvania.

Om de derde prijs van het spel te winnen, kwamen 187 tickets overeen met vier witte ballen plus de Mega Ball; 156 zijn elk $10.000 waard en 31 zijn elk $20.000 waard omdat ze ook de optionele Megaplier bevatten.