Eerste hulp naar geluk winnaarsbegeleiding bij winnen grote geldprijs in Nederland

De Staatsloterij biedt ‘Eerste hulp naar geluk’ aan de winnaar van de oudejaarstrekking.

Nieuwe miljonairs kunnen nuttig advies uit deze tekst halen. Elk jaar houdt de Staatsloterij een trekking op oudejaarsavond. Voor dit evenement worden jaarlijks meer dan zes miljoen kaartjes verkocht. De meeste tickets worden verkocht in de week voorafgaand aan oudejaarsavond. Mensen kunnen alleen maar dromen van het winnen van de hoofdprijs van € 30 miljoen, maar het gebeurt elk jaar. Als je een loterij wint, word je meteen een multimiljonair. Wat moet u doen als dit gebeurt? Staatsloterij biedt ‘Eerste hulp naar geluk’ wanneer oudjaarswinnaars hulp nodig hebben.

Wat moet je wel/ niet doen na winnen grote geldprijs?

De loterijtrekking op oudejaarsavond inspireerde tot veel clichés. Zeggen dat je je baan opzegt, een auto koopt of op een lange vakantie gaat, is een gemakkelijke manier om iemand te identificeren die ervan droomt om te winnen. Maar wat betekent een droom over het winnen van de hoofdprijs eigenlijk? Het antwoord is dat het winnen van zo’n grote som geld een grote verandering in levensstijl is. Het is moeilijk voor sommige mensen om zich aan te passen aan het hebben van zoveel geld en van de ene op de andere dag rijk te worden. Op oudejaarsavond verwachten spelers doorgaans een grote geldprijs te winnen. Velen van hen zijn echter geschokt als ze daadwerkelijk een grote geldprijs winnen. Een reden is dat de meeste winnaars in eerste instantie verward zijn als ze ineens miljonair worden, aldus prijsbegeleider Thomas van Vessem van de Staatsloterij.

Eerste hulp voor geluk

“Eerste hulp voor geluk” is een boek dat begeleiding en oplossingen biedt voor alledaagse problemen.
Tijdens deze eerste fase biedt de Nederlandse Staatsloterij “Eerste Hulp naar Geluk” om zowel de gezondheid als de stemming van prijswinnaars op peil te houden. Na aankomst op kantoor verwelkomt Van Vessem de winnaars in hun kamers, die een meer besloten sfeer bieden. We moeten onze loterijwinst via onze computer bevestigen voordat we echt kunnen geloven dat we rijk zijn. Dat is wanneer onze dromen uitkomen. Elk jaar organiseren we een Miljonairsdiner waar onze winnaars tips en ervaringen met elkaar kunnen delen. Dit is ook bedoeld om hun winsten en eventueel aanvullend advies dat ze hebben gekregen langer te behouden. We geven ze ook enkele tips over hoe ze van hun prijs kunnen genieten. De Staatsloterij is een staatsloterij die winnaars anoniem houdt. Dit is belangrijk omdat het het vieren van uw overwinning veel leuker en plezieriger maakt. Het is ook verstandig om uw geluk te delen met iemand die dicht bij u staat, zoals een echtgenoot of beste vriend. U kunt anderen gemakkelijk laten weten dat u een grote prijs heeft gewonnen door te weigeren de waarde ervan bekend te maken. Dit voorkomt dat mensen uw winst als excuus gebruiken om een ​​nieuwe auto of een langere vakantie te rechtvaardigen.

Een nieuwe miljonair zou deze woorden als een suggestie moeten beschouwen.
Nieuwe miljonairs hebben vaak iets concreets nodig om zich aan vast te grijpen. Dit zijn enkele van de vuistregels die ze daarbij hanteren.

Waar moet je opletten na winnen loterij?

Maak een aparte rekening aan voor de fondsen.
Geld op een spaarrekening laten staan, geeft u de tijd om na te denken over hoe u uw nieuwe vermogen wilt gebruiken.
Als je van plan bent om lang plezier te hebben van je nieuwe aankoop, koop deze dan niet bij een groot bedrijf met een omzet van miljoenen euro’s in één transactie. Je kunt ook het item kopen waarvoor je hebt gespaard, zoals een nieuwe camera of auto.

Maak een begroting.
Als net miljonair geworden is het belangrijk om bij vragen over belastingen, beleggen of filantropie samen te werken met een financieel planner, een vermogensbeheerder, een fiscalist en/of een notaris. Dit komt omdat het hebben van deze professionals u helpt om nog vele jaren het meeste uit uw nieuwe fortuin te halen.

Alleen de locatie waar een lot van de staatsloterij wordt verkocht, kan worden onthuld. Omdat loten die op kleinere plaatsen worden verkocht anoniem blijven, is het leuk om prijzen ter waarde van 15 of 30 miljoen euro te ontvangen. Dit zou echter niet het geval zijn als u zelf 30 miljoen euro zou winnen. De prijs voor de oudejaarstrekking viel de afgelopen jaren maar liefst vier keer. Overijssel, Noord-Holland en Gelderland hebben beide een record van twee overwinningen; de eerste was in Overijssel en de tweede werd gewonnen in Gelderland. De hoofdprijs voor de trekking vond plaats in Doorn, een plaats in de provincie Utrecht.