Euromillions loterij

Euro millions loterij, de grootste Europese loterij. Zeven landen zijn aangesloten bij de Euro Millions Jackpot. Er worden wekelijks grote hoofdprijzen uitgereikt. Nederland doet niet officieel mee met deze Europese loterij. Je kunt daarom loten alleen online kopen en dus niet in lokale tabakzaken als de Eurojackpot loterij. Belgie is wel officieel deelnemer van deze loterij.

Verschillende landen hebben een daling van hun EuroMillions-jackpot ervaren. De hoogste EuroMillions-jackpot is momenteel in handen van een inwoner van het Verenigd Koninkrijk voor een prijs van minder dan 210 miljoen euro.

Elke week is de kans op het winnen van een prijs minimaal 1 op 23 bij aankoop van tickets via de website. Elke dinsdag en vrijdag worden de trekkingsuitslagen op de website geplaatst.

Meespelen Euro Miljoenen loterij op internet

Meespelen Euro Miljoenen loterij op internet

Je hoort er tegenwoordig veel over de Euro Miljoenen loterij. De loterij van Europa met de grootste jackpot prijzen. De prijzen zijn zelfs zo hoog als de populaire Amerikaanse loterijen als een Powerball en Mega Millions. De Euro loterij of Euro Miljoenen loterij is...