De Staatsloterij is afgelopen week door de rechtbank beschuldigd van misleiding. Dit komt omdat de Staatsloterij in de periode van 2000 tot 2008 ook de niet verkochte loten liet deelnemen aan de jackpot en overige prijzen.

De zaak die aangespannen is door Loterijverlies komt er op neer dat de Staatsloterij misleidend heeft gehandeld naar haar klanten toe. En specifiek dus over de winkansen! De kans is immers kleiner dat je een prijs wint als in de trekking ook de niet verkochten loten worden betrokken bij de trekking.

De Staatsloterij is dus op de vingers getikt! Waarschijnlijk eisen een 100.000 spelers hun inleg terug van hun loten in die periode. Dit kan oplopen tot tientallen miljoenen euro’s.

Hoe krijg ik mijn geld terug van de Staatsloterij?

IceLotto

Heeft u gedurende de periode 2000 tot 2008, of een deel daarvan, met bijvoorbeeld 1 lot per maand meegespeeld, dan betaalt u totaal 35 euro inschrijfgeld, ongeacht de periode. Als je met twee loten hebt gespeeld dan betaal je 12,50 euro extra. Van een daadwerkelijk uitgekeerd bedrag ontvangt u 80%.

Meld je hiervoor aan bij loterijverlies.nl