Wil jij je winkans vergroten op de Staatsloterij Jackpot? Dan is het groepsspelen van de Staatsloterij wellicht een optie voor je. Je speelt dan mee als groep met een groot aantal loten. De kans dat je een prijs pakt is daarmee vele malen groter, de keerzijde is wel dat je de prijs moet delen onder alle deelnemers. Hoe werkt groepsspelen nu van de Staatsloterij? Wij hebben dit voor je samengevat.

Stappenplan Groepsspelen Staatsloterij

1. Je stelt je eigen groep samen. Dit kan zijn van een vereniging, wijk of familieleden onder elkaar.

De groep moet bestaan uit minimaal twee personen. Indien jij de iniatiefnemer bent dan kun jij de naam van de groep bepalen. Vervolgens stuur je per mail een uitnodiging naar de andere groepsleden toe. Hoe meer personen er deelnemen aan je groep hoe groter je winkans. De inleg is minimaal 7,50 en maximaal 30 euro per maand.

2. Je speelt elke maand mee met de Staatsloterij. Je kan zelf ook de gelukscijfers bepalen. Lees ook meer over gelukscijfers van de Staatsloterij in dit artikel.

3. De uiteindelijke prijs wordt direct verdeeld onder alle deelnemers binnen de groep. Dit wordt dan naar iedereen uitgekeerd of je kan natuurlijk nieuwe staatsloten kopen.

Je kan groepsspelen bekijken en spelen op je tablet, smartphone en op de desktop/ laptop computer.

groepsspelen staatsloterij

Groepsspelen animatie in beeld en geluid