De eerste winnaar van het gloednieuwe BMW Kraslot van Krasloten is bekend. Het gaat om een inwoner van het Brabantse plaatsje Oss.

De winnaar kocht het lot via de webshop van Krasloten. Bij het krassen bleek dit het winnende lot te zijn. De winnaar zal binnenkort in het bezit zijn van een gloednieuwe BMW X2.

Kraslot ongekend populair

Het BMW Kraslot is pas op de markt sinds afgelopen juli, maar is nu al een van de best verkopende kaarten van de loterij, aldus marketeer bij Krasloten Sander Steenhuisen. Daarbij komt volgens hem ook dat de populariteit van online loten kopen enorm is gestegen. Dit mede doordat sinds april dit jaar de gekochte loten de volgende dag al in huis kunnen zijn, iets waar de spelers van Krasloten erg naar vroegen.

Krasloten is onderdeel van de Nederlandse Loterij. Deze overkoepelende organisatie keert de opbrengsten uit naar verschillende goede doelen op het gebied van sport, gezondheid en het welzijn van de Nederlandse bevolking. Omdat Nederlandse Loterij het belang van de winnaars vooropstelt worden de naam en andere persoonlijke gegevens nooit prijsgegeven.