Op 1 oktober is in Dronten, Ede, Hengelo OV en Nuenen een jackpot van 25,7 miljoen verkochte loten voor de staatsloterij verkocht.

Op 10 oktober kreeg een speler in Nuenen, Ede, Dronten en Hengelo de 1/5 Jackpot voor een lot met lotnummer AZ 70382. De winnaar deelt de jackpot en krijgt 5,14 miljoen euro in plaats van 25,7 miljoen euro.

Prijswinnaar begeleider Staatsloterij

Thomas van Vessem, prijswinnaarsbegeleider van de Nederlandse Loterij, onderdeel van de Staatsloterij, nodigt winnaars uit om kennis te maken met de Staatsloterij. Hij hoopt dat deze partijen nieuwe spelers zullen inspireren om zich bij de Staatsloterij aan te sluiten. De prijswinnaars ontvangen hun prijzengeld gestort op hun bankrekening. Na een ontmoeting met onze kantoormedewerkers kunnen ze hun hervonden rijkdom bespreken en vragen stellen over EHBO voor geluk.

De jackpot voor de trekking van 10 december is 12,6 miljoen euro.
Volgende maand valt de jackpot in oktober en staat belastingvrij op 12,6 miljoen euro. Dit is de tweede keer dat het is gevallen; de eerste druppel was in oktober 2016. Elke keer is er een kans van 1% dat de jackpot valt elke keer dat deze wordt getrokken. Sommige spelers kunnen hun abonnement op 1/5 loten opzeggen en toch hun volledige 5/5 lot krijgen. Hierdoor kan de Staatsloterij soms niet alle loten volledig verkopen. Dit gebeurde bijvoorbeeld met een 9/5 ticket. De jackpot van de volgende trekking gaat naar de jackpot van die trekking.