Jackpot wordt niet opgehaald, wat nu?

De jackpot van een loterij valt, maar de hoofdprijs wordt uiteindelijk nooit opgehaald. Het lijkt jou en ons niet te overkomen maar toch komt het regelmatig voor. Wij hebben enkele voorbeelden voor je samengesteld waarbij de jackpot nooit is opgehaald.

Jackpot van totaal 7 miljoen Pond niet opgehaald in de UK

In 2015 zijn er in de United Kingdom al totaal voor 7 miljoen Pond aan prijzengeld nog niet opgehaald. De Lotto winnaars uit het plaatsje Stirling Council area in Scotland won £3,062,272 een week voor Kerst. Nog tot op de dag vandaag is de prijs niet opgehaald. Dit geldt ook voor de prijs van 2,5 miljoen Pond begin feburari. Het is lot is verkocht in de plaat South Northamptonshire in de UK is het zo als de loten binnen 180 dagen niet worden opgehaald dat de prijs dan komt te vervallen. Je hebt dus ruim de tijd op je prijs op te halen. Normaal kun je niet wachten om je prijs direct op te halen.

Wat gebeurd er met het geld als de prijs niet wordt opgehaald?

Indien de hoofdprijs of kleinere prijzen niet worden opgehaald dat wordt dit bedrag verschillend besteed door de diverse loterijen. In de meeste gevallen komt het geld dan terug in de prijzenpot van de nieuwe maanden of in sommige gevallen wordt het niet opgehaalde bedrag besteed aan de goede doelen van de betreffende organisatie.

Plaats een reactie