Het lijkt allemaal prachtig en een grote wens voor iedereen, de jackpot winnen, maar het kan ook anders aflopen, dat blijkt wel uit het volgende bericht. In Engeland is een 42-jarige Lotto-winnaar weer totaal blut ondanks dat hij een paar jaar geleden de Lotto jackpot had gewonnen.
In 2005 won de heer Griffiths ruim 2.000.000 euro bij de Lotto. Hij zegde direct zijn baan op en ging genieten van het leven samen met zijn familie.

Hij kocht een huis van bijna 8 ton in Frankrijk en ging daar letterlijk als god in Frankrijk wonen en leven. Zijn kinderen zaten op een dure prive-school en hij kocht alles wat maar mogelijk was van dure juwelen tot dure auto’s.

Aan deze luxe kwam direct een eind toen de crisis begon. De schoonheidssalon failliet ging. Ook ging hun woning in vlammen op. De 120.000 euro die ze nog kregen van de investering was binnen no-time op door de schuldeisers en al snel daarna liep ook het huwelijk op de klippen. Op dit moment woont hij een klein appartement in Engeland en zit hij in de schuldsanering.
Dit verhaal lijkt wel een boek maar het is toch werkelijkheid. Bedenk dus goed wat je doet als je een grote prijs wint. Laat je adviseren en blijf zoveel mogelijk je eigen leven leiden.