Je hoort er tegenwoordig veel over de Euro Miljoenen loterij. De loterij van Europa met de grootste jackpot prijzen. De prijzen zijn zelfs zo hoog als de populaire Amerikaanse loterijen als een Powerball en Mega Millions.

De Euro loterij of Euro Miljoenen loterij is internationaal bekend als de Euro Millions. Dee loterij wordt gespeeld in 9 verschillende landen. Dit zijn: Oostenrijk, België, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Portugal, Spanje, Zwitserland en Groot Brittanie. Via Nederland kun je ook meespelen en loten kopen voor de Miljoenen loterij. Dit kan online via thelotter. Zij kopen nadat jij een lot online hebt gekocht de loten in via een deelnemend land.

Koop lot Euro miljoenen loterij

Koop online je lot voor de Miljoenen loterij

(de prijs bedraagt vanaf € 16,50 voor de deelname van 3 rijen).

euromillions-loterij-nederland

Waarom is de miljoenen loterij zo populair in Nederland?

Dit komt omdat het prijzengeld vele malen hoger is. De jackpot start al vanaf 17 miljoen euro en stijgt door tot 190 miljoen euro. Deze jackpot is dus ook velen malen hoger als de Eurojackpot. Lees hier meer over de Euro Millions loterij.

Een tweede reden waarom de Euro Millions zo populair is omdat in 2016 twee Belgen de jackpot hebben gewonnen. Een record winnaar van 168 miljoen euro recentelijk door een inwoner uit Brussel en enkele weken daarna een winnaar van ruim 55 miljoen euro.