Wil je graag op Miljoenenjacht gaan? En houd je van Bingo spelen?

Miljoenenjacht op Televisie

Ook op televisie bij het programma Postcode Loterij Miljoenenjacht van Linda de Mol kun je tegenwoordig Bingo spelen. Je kan dan thuis vanaf de bank meespelen met je eigen Bingo kaart en kans maken op mooie prijzen. Op zondag 15 maart star de uitzending weer. Je kan dan online Bingo spelen via de officiele website van Miljoenenjacht. Heb je als eerste de kaart vol dan maak je kans op 5 miljoen euro.

Hoe werkt de Bingo bij Miljoenenjacht?

miljoenenjacht-online-spelenOp zondagavond 13 maart 2016 bij het programma Miljoenenjacht wordt er altijd gestreden om het koffertje waar de 5 miljoen in zit. Elke ronde speelt de finalist een koffer weg. Ieder koffertje is gekoppeld aan een cijfer. De gekozen koffers kunt u wegstrepen op uw bingokaart. Iedereen met dezelfde postcode speelt ook nog eens met u mee. Zij moeten uiteraard ook wel lid zijn van de Postcode loterij. Indien u als eerste de Bingo kaart vol heeft dan wint u minimaal 50.000 euro. Indien u meerdere loten heeft dan wint u nog steeds 50.000 per lot, bij drie loten is dit dus 150.000 euro. Indien iemand als eerste de Bingo kaart vol heeft dan stopt het spel. Hij of zij is dan de winnaar. De hoogste prijs ooit gewonnen bij Miljoenenjacht is 1,5 miljoen euro. Dit wordt bekend gemaakt tijdens de uitzending.

Je kan je hiervoor aanmelden bij de officiële site van miljoenenjacht.

Hoe kan ik online Bingo Spelen?

Online Bingo spelen gaat heel eenvoudig. U kunt zich gratis registreren bij bijvoorbeeld Maria om online bingo te spelen. U krijgt een welkomstbonus van maar liefst 200%, dit wil zeggen u stort 10 euro en u krijgt 20 euro om te spelen.

miljoenenjacht-winnaar