Oudejaarstrekking 31 december Staatsloterij

De oudejaarstrekking voor de Staatsloterij wordt voorspeld voor 2022. De hoofdprijs is € 30.000.000.
De trekking van de staatsloterij op oudejaarsavond staat gepland voor 2022. Het oudejaarsfeest van volgend jaar kan nu al worden genoten. Als u meteen kaartjes voor oudejaarsavond koopt, maakt u kans op een hoofdprijs ter waarde van € 30 miljoen – belastingvrij! Dit evenement mag niet vergeten worden want het zal plaatsvinden in 2023. 2019 wordt in ieder geval een goed jaar als je rondrijdt in één van de 200 Elektrische MINI’s. En met elke toekomstige grote geldprijs kan 2023 nog beter worden – of niet zo slecht!

Staatsloterijtrekkingen Oudejaarsavond 2022

Wordt 2023 voor jou een onvergetelijk jaar? Oudejaarsavond is misschien al geweest…maak de nacht nog beter met oudejaarsavondkaartjes op zak. U kunt de winnaar zijn van een belastingvrije prijs van € 30 miljoen! Of misschien rijd jij volgend jaar rond in een van de 200 elektrische MINI*’s. Met één van de vele andere awards wordt 2023 ook een fantastisch jaar…

Kans op 100 extra oudejaarskaarten
Koop nu je oudejaarstickets online en maak automatisch kans op 100 extra loten t.w.v. €3.000! Bent u abonnee? Voeg gewoon een extra oudejaarslot toe aan je abonnement, zo makkelijk is het! Dan maak je automatisch kans op die 100 extra tickets!

Om de hoek van oudejaarsavond is de volgende oudejaarstrekking, die is gepland door de Staatsloterij. Bekijk alle details over de oudejaarsavondtrekking 2022 op deze pagina. Meer informatie over de grootte van de kans om te winnen, waar u loten kunt kopen en andere informatie die u mogelijk wilt weten.

Op oudejaarsavond kunnen deelnemers een prijs winnen.
Op oudejaarsavond maak je kans op de jackpot ter waarde van 30 miljoen euro. Als je het winnende lot koopt, word je meteen multimiljonair. Naast deze grote jackpot kun je nog veel kleinere geldprijzen winnen. Prijzen omvatten 10 euro per ton; kies gewoon het laatste nummer correct om te winnen. Dit is een trekking zoals andere spellen waarbij je alleen het laatste nummer hoeft te kiezen.

Waar kan ik loten kopen voor de Oudejaarstrekking in 2022?
Nog een voorbeeld van een trekking van de Staatsloterij: oudejaarskaarten kunnen bij elk verkooppunt worden gekocht; dit omvat de lokale sigarenboer, de supermarkt en een eventuele Primera-vestiging. Uw ticket online kopen is de handigste methode; u kunt uw ticket bekijken en controleren terwijl u het koopt. Op dezelfde manier kunt u uw winsten automatisch op uw account storten. De Staatsloterij deelt jaarlijks jackpotprijzen uit. Dus als je er een wint, kun je vrijblijvend langskomen op hun kantoor om te genieten van je tijd in het nieuwe jaar.

Reclame oudejaarsloterij 2022

Wat kost een oudejaarstrekking in de Staatsloterij?

Het kost € 30 om een ​​trekkingskaart voor oudejaarsavond te kopen. Daarentegen kosten trekkingen van Staatsloterij doorgaans $ 15. Daarnaast is het mogelijk om een ​​half lot te kopen voor € 10. Speciale trekkingen en hogere prijzenpotten resulteren altijd in hogere loterijkosten. Daarnaast koop je oudejaarskaarten op straat voor slechts 15 euro. Dit is niet onlogisch; het is eigenlijk heel verstandig. Tijdens de oudejaarsloterij kopen spelers 10 loten met verschillende nummers. Deze loten verhogen de kansen van een speler om de loterij te winnen. Een kaartje kost op straat 300 euro. Door boulevard loten te kopen krijgt u toegang tot nog meer loten. Elk ticket bevat 100 individuele loterijkaarten; de kosten bedragen € 3.000.

Ik kan 1 oudejaarsavondtrekking 2016 hoofdprijs 5 kaartjes kopen voor de oudejaarsavondtrekking.

De helft van de trekkingskaarten voor oudejaarsavond bestaat niet; er wordt er maar 1/5 van gemaakt. Mensen kunnen echter tickets voor de halve prijs krijgen door er 1 te kopen in plaats van 5. Dit betekent dat ze met meer dan één ticket kunnen spelen en in totaal minder betalen. Spelen met een partner verlaagt de prijs van een winnend ticket aanzienlijk. Dit halveert echter ook het prijzengeld dat je wint. Zo kun je tot 15 miljoen euro winnen op een enkel ticket – zonder al te veel geld uit te geven. U koopt meerdere loten samen, met één vaste dollarprijs. Dit resulteert in een directe verdeling van de winnende prijzen onder alle deelnemers.

wat zijn de winkansen bij de oudejaarstrekking?

De kansen om de oudejaarstrekking 2022 te winnen stijgen aanzienlijk nadat alle prijzen zijn uitgereikt.
Er is 52% kans op het winnen van een prijs bij aankoop van een lot. Dit maakt de kans om een ​​bepaalde trekking van de staatsloterij te winnen ongeveer 1 op 2. Hetzelfde geldt voor de oudejaarsavond 2022-trekking – het is net zo waarschijnlijk om een ​​prijs te winnen als elke andere trekking. In vergelijking met andere loterijen biedt dit de grootste winkansen. Omdat deze hoge kansen gepaard gaan met een veel grotere kans om de jackpot te winnen, vinden de meeste mensen zelden succes met deze loterij. Elke kans van 1 op 40 miljoen om te winnen is typerend voor deze specifieke loterij. Bij elk verkocht kaartje wordt willekeurig een nummer getrokken. Als er 6 miljoen loten worden verkocht, is er slechts een kans van 1 op 6 miljoen om de jackpot te winnen.

Wat was de uitkomst van de oudejaarsloterij?

Elke oudejaarsavond wordt de loterijuitslag van de vorige avond uitgezonden op RTL 4. Ook wordt op deze zender het winnende lot of nummer van elke trekking getoond. Dit avondevenement vindt ongeveer een uur voor middernacht plaats – net als het nieuwe jaar begint. Of u nu wint of verliest, het hogedrukmoment onthult de uitslag van het lot. Het zien van je naam op dat kaartje kan bepalen of je miljardair wordt voor het nieuwe jaar.

De oudejaarsuitslagen vindt u op de website van de Staatsloterij en op pagina 550 van de teletekst. Er is echter een kans dat u niet naar een van deze plaatsen gaat voor uw vermaak.

Het aanmaken van een account bij de staatsloterij is de beste manier om mee te doen aan de Oudejaarstrekking 2022. Je kunt ook meespelen met een groep die al automatisch meespeelt en meevieren. Als je nog geen groep hebt, kun je er een aanmaken. U kunt een staatsloterijgroep maken met optionele groepsspelen. Deelnemers kopen loten van de groep met een vooraf bepaald bedrag per trekking voordat de staatsloterij de winst automatisch op de rekeningen van de deelnemers stort.