De Postcode Loterij Miljoenenjacht begint zondag 4 september om 20.00 uur weer. Deelnemers spelen met hun eigen koffernummer, waarmee ze één keer gratis deelnemen aan zes weken durende wedstrijden met prijzen tot € 5 miljoen. Nadat haar ex-vriend Jeroen Rietbergen was ontmaskerd voor grensoverschrijdende illegale activiteiten, nam Linda de Mol ontslag als televisiepresentator. Ze is vanaf 4 september 2019 weer te zien op televisie voor een nieuwe serie Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Spelers maken wekelijks kans op €5 miljoen dankzij Postcode Loterij Miljoenenjacht

U kunt direct tot €75.000 winnen in de Miljoenenjacht-competitie. Bovendien krijgt de winnaar van deze uitdaging een plekje in een opnamestudio voor de laatste show van het seizoen.

Iedereen kan hier spelen, ongeacht of ze al zijn begonnen. Als je al speelt, kun je alle prijzen al winnen.

Miljoenenjacht wordt op een paar verschillende manieren geïmplementeerd.
De laatste deelnemer kiest een van de 26 koffers als winnaar. Nadat het onderhandelingsproces met ‘de bank’ is gestart, wordt op basis van waarschijnlijkheid een bod op de kassa gedaan. De finalist kan ervoor kiezen om dit aanbod af te wijzen, waardoor er meer koffers worden geopend en het aanbod groter wordt. Het bedrag in de koffer van de finalist is een groot mysterie totdat de laatste koffer wordt geopend. Thuis wint iemand hetzelfde bedrag als de studiofinalist.