De Powerball loterij is nu eindelijk gevallen. Het oude record is ver overtroffen. De jackpot stond op 1,56 milard dollar, een nieuw wereldrecord. De jackpot was op 9 januari niet gevallen en stijgt nu naar recordhoogte van 1,56 miljard dollar. De Powerball loterij was in eerste instantie op 1,3 miljard uitgekomen maar door het grote animo in tickets wereldwijd is de jackpot verhoogt naar 1,5 miljard. Op woensdag 13 januari is de trekking volbracht met een winnaar.

Winnaar record Powerball Amerika 1,5 miljard

Uiteindelijk waren er 3 prijswinnaars voor deze grootste jackpot ooit. Allen woonachtig in Amerika. Een winnaar was een vrouw van 62 jaar met 7 kinderen. Zij gaat de hoofdprijs verdelen onder haar eigen kinderen. Een andere winnaar is woonachtig in Chino Hills in Los Angeles. Verder informatie is hier niet over bekend gemaakt door de organisatie.

Loten kopen in Nederland

Als Nederlander kun je ook online loten kopen voor deze Amerikaanse loterij. De prijs voor eenmalige deelname bedraagt € 10,32. Om te winnen moet je vijf cijfers (tussen de 1 en 69) en de ‘Powerball’ (van 1 tot en met 26) raden.

Koop online een lot voor de Powerball loterij

(je krijgt vervolgens een officieel lot per mail toegestuurd)

powerball winnend lot

Trekking van 9 januari 2016

De trekking van 9 januari viel de jackpot niet vandaar nu de mega grootte jackpot van 1,3 miljard.