Spaanse loterij La Primitiva

Al ruim 250 is La Primitiva de populairste Spaanse loterij. Ze houden zich prima staande tussen de top loterijen. U kunt nu zelf zes getallen kiezen uit een reeks van 1 tot 49 en dan speelt u ook mee met La Primitiva. In 2015 is het recordbedrag gewonnen in deze loterij, dit bedroeg 101,7 miljoen euro, het oude record van 72,6 miljoen euro werd daarmee verbroken.

Huidige jackpot stand La Primitiva
Speel nu online mee met de Spaanse loterij La Primitiva. De kosten bedragen slechts € 8,70 voor eenmalige deelname met 3 rijen. Ideal betaling is mogelijk.

Speel mee met La Primitiva loterij

De jackpotwinnaar van La Primitiva wordt bepaald door het Reintegro getal. Deze wordt automatisch toegevoegd aan het officiële Spaanse loterij lot. De Reintegro is een speciaal getal en deze wordt gekozen uit een getal van 0 tot 9 en wie weet hoeveel dat u op kan leveren. Op het moment dat uw eerste aankoop bij theLotter een La Primitiva lot is, kunt u gebruik maken van de Buy One Get One FREE welkomstbonus. Dit houdt in dat u tot 25% kunt besparen op La Primitiva multi-trekking pakketten van 5, 10, 25 of 52 trekkingen. U kunt ook ieder 10e lot gratis ontvangen met La Primitiva.

la primitiva lot kopen online

Win de La Primitiva jackpot

Spelers moeten om de La Primitiva jackpot te winnen zes reguliere getallen én het reintegro getal goed hebben. Dit kan dus erg spannend worden! De La Primitiva loterij trekkingen zijn erg populair online. Spaanse loterij spelers hebben door de jaren heen de nodige successen geboekt en nu kunt u zelf ook mee doen en volop in de prijzen vallen. Als u een gokje wilt wagen kunt u nu ook voor een La Primitiva lot kiezen!

Met de El Gordo de la Primitiva, ook gekend onder de naam “Spanjes Zondagsloterij”, die negen geweldige prijzen aan kan bieden in verschillende grootte. De record jackpot van de loterij werd gewonnen in 2011, toen een gelukkige winnaar het forse bedrag van €33 miljoen won in de La Primativa loterij in Spanje.

Lees ook onze reviews van andere Europese loterijen als de Belgische Lotto, de Canadese loterij of de Duitse lotto.

Plaats een reactie