Speler Arnhem wint 5,7 miljoen euro in Lotto Jackpot

Een inwoner van Arnhem heeft tijdens de Lottotrekking van 4 september de Jackpot van 5,7 miljoen euro gewonnen. De w

Een inwoner van Arnhem heeft tijdens de Lottotrekking van 4 september de Jackpot van 5,7 miljoen euro gewonnen. De winnaar wordt uitgenodigd op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij om het geldbedrag op te halen.

Tijdens de Lottotrekking viel de jackpot op de getallen 9, 13, 14, 21, 24 en 33. De speler had alle getallen correct voorspeld en wint hiermee het volledige bedrag, exclusief 30,1 procent kansspelbelasting die over het geldbedrag betaald moet worden.

Prijswinnaarbegeleiding

Nederlandse Loterij, waar Lotto in Nederland onder valt, feliciteert de gelukkig winnaar en nodigt deze uit om langs te komen op het hoofdkantoor in Rijswijk. Hier krijgt deze het gewonnen geld uitbetaald en kan deze advies en begeleiding krijgen van hoe om te gaan met het gewonnen geld. Omdat privacy hoog in het vaandel staat maakt Nederlandse Loterij nooit de identiteit van de winnaars bekend.

Vier keer jackpot eruit

Tijdens deze trekking is de jackpot voor de vierde keer dit jaar gevallen bij Lotto. Hiervoor won een speler uit Zevenaar 5,4 miljoen euro bruto in maart en in mei werd de jackpot van 3,7 miljoen gewonnen door een speler uit Tiel en een week later door een speler uit Rosmalen, die 2,8 miljoen won. De laatste trekking is dus de hoogste jackpot van het jaar.

In 2020 is de jackpot het vaakst gevallen. Toen viel de hoofdprijs maar liefst negen keer op een verkocht lotnummer.

Plaats een reactie