De Staatsloterij jackpot van 10,2 miljoen euro is gevallen in de Limburgse plaats Venlo. Dit werd bekendgemaakt tijdens de trekking van 10 augustus 2020.

De winnaar is een online speler van de loterij. Hij of zij wint een prijzenpot van ruim 10 miljoen euro belastingvrij. Het winnende lotnummer is BW 34814. De winnaar wordt verzocht zich te melden.

Begeleiding bij het winnen

Karen van Schie, begeleider van prijswinnaars bij de Staatsloterij, laat weten dat de winnaar zich bij het hoofdkantoor in Rijswijk kan melden. Hier wordt degene persoonlijk gefeliciteerd met de gewonnen prijs en kan hij of zij, indien gewenst, begeleiding en advies krijgen op het gebied van wat te doen met het gewonnen geld. Dit wordt bij de Nederlandse Loterij, waar de Staatsloterij onderdeel van is, ook wel Eerste Hulp bij Geluk genoemd.

De volgende jackpot van de Staatsloterij staat alweer op 7,5 miljoen euro belastingvrij en wordt getrokken op 10 september. De kans dat de jackpot weer valt is op 1 op 7. Om persoonlijke belangen maakt de Staatsloterij nooit bekend wat de identiteit is van de prijswinnaars.