Een beter begin van het nieuwe jaar was niet mogelijk voor een aantal bewoners van de Reviusstraat in Putten en de Cellesbroek in Kampen. In hun straat was namelijk een Buurt-Ton gevallen van de Postcode Loterij.
Onder de deelnemers van de Postcode Loterij met postcode 3881 KB (Putten) wordt er 100.000 euro verdeeld. Hetzelfde geldt voor deelnemers met postcode 8265CM (Kampen). Dit werd dinsdagmiddag bekend gemaakt door De Postcode Loterij in het televisieprogramma Koffietijd.
De winnaars delen deze geldprijs met elkaar, dus hoe hoger het aantal loten waarmee deelnemers meespelen, hoe groter het aandeel in de prijs is. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de vierde week van januari per brief over de hoogte van het door hen gewonnen bedrag.

Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de overige winnende postcodes.

Op vrijdag januari organiseert de Postcode Loterij het Kanjerfeest in Glimmen. Het zal plaatsvinden op het parkeerterein van VV Glimmen.
Tijdens deze avond, gepresenteerd door Gaston Starreveld, wordt bekend gemaakt welke prijzen er in Glimmen zijn gevallen per meespelend lot, onder het genot van optredens van onder andere Jeroen van der Boom en Anita Meyer.
Op nieuwjaarsdag viel de Postcode Kanjer van 53,9 miljoen euro in Glimmen, op de postcode 9756 AK. Het bedrag werd door vijven gedeeld en elke winnaar nam 26,95 miljoen euro mee naar huis, waarmee zijn direct multimiljonair werden.
Verdeling van de prijzen
De verdeling van de 26,95 miljoen euro is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd. Hoe langer een lot meespeelde in 2018, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs.
Het Kanjerfeest is gratis en voor alle inwoners uit Glimmen. Het begint om 16.40 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Het feestterrein gaat om 16.15 uur open.
De onthulling van het gewonnen bedrag is live te zien in het televisieprogramma 5 Uur Live, van 17.00 tot 18.00 uur op RTL 4.