In totaal hebben 36 spelers van TOTO sportweddenschappen de jackpot gewonnen van de TOTO-13. Hierdoor verdelen zij de prijzenpot van ruim 2 ton onder elkaar. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van het spel dat de jackpot door zoveel mensen tegelijk is gewonnen.

Een hele rits wedstrijden goed voorspeld

Tijdens TOTO-13 kunnen spelers inzetten op de uitslagen van 13 voetbalwedstrijden tegelijk. Deze wedstrijden zijn door TOTO al geselecteerd en betreffen duels in binnen- en buitenlandse competities, waaronder die van Engeland, Duitsland en Spanje. Het spel kan alleen gespeeld worden in een van de deelnemende winkels.

De 36 gelukkige winnaars speelden mee in winkelfilialen verspreid door het hele land. De jackpot stond op een bedrag van ruim 200 duizend euro, waardoor iedere winnaar er nu vandoor gaat met een bedrag van 5573 euro bruto. Hier moet nog wel 30,1 procent kansspelbelasting over betaald worden. TOTO is de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Als onderdeel van Nederlandse Loterij doneert TOTO ieder jaar een groot deel van de inkomsten aan sportorganisatie NOC*NSF.