Ieder jaar in december pakken diverse loterijen flink uit. Het jaar wordt afgesloten en er staat een nieuw jaar op ons te wachten. Wat gaat dat jaar ons brengen? Loterijen spelen met hun marketing hier altijd mooi op in. Wie wil het jaar 2017 nu niet beginnen met een miljoenen jackpot?

Wij hebben de 3 grootste geldprijzen die je kunt winnen in december en rondom Kerstmis en de jaarwisseling voor je op een rij gezet.

Oudejaarstrekking 31 december 2016

Oudejaarsloterij: De Staatsloterij organiseert ieder jaar de oudejaarsloterij. Tijdens de trekking van 31 december 2016 kun je de hoofdprijs van 30 miljoen euro winnen. Om 00.00 uur precies weet jij of je die gigantische hoofdprijs van € 30 miljoen hebt gewonnen.

Koop nu een lot voor de oudejaarstrekking van de Staatsloterij

Spaanse Kerstloterij El Gordo

Op Kerstavond 22 december is op de Spaanse nationale televisie de El Gordo trekking. Een complete wijk in Spanje wint de mega jackpot van 2,3 miljard euro. Een record voor Europa. Ook online kun je een lot kopen voor deze loterij. De kosten bedragen 35 euro. Hiermee speel je mee met 1 lot en maak je kans op de jackpot van 2.300.000.000 euro. Bij winst moet je wel even een ticket boeken naar Spanje om je prijs in ontvangt te nemen.

Koop je lot voor El Gordo Nacional

Postcode loterij kanjer

Hij komt er weer aan: de PostcodeKanjer. Op 1 januari 2016 komt Gaston met zijn team 49,9 miljoen uitdelen aan een winnende postcode in Nederland. Naast de 49,9 miljoen wordt er ook nog eens 3x een miljoen, 30x een ton en 20 extra Straatprijzen vergeven.. Hoeveel zou úw postcode waard zijn op nieuwsjaarsdag?