De OZ Lotto is Australia is gevallen op een prijs van 40 miljoen dollar. Het duurde even voordat de winnaar zich had gemeld.

Na een driedaagse zoektocht van de regio Zuid-Gippsland, hebben Australië’s nieuwste multi-miljonairs naar voren gekomen om een $ 40.000.000 jackpot te claimen.
Een getrouwd Leongatha stel kwam er op donderdagavond achter dat zij $ 40.000.000 hadden gewonnen. Zij hadden alle zeven nummers goed bij de trekking van dinsdagavond van Oz Lotto draw. Een vriend van het stel had hun geattandeerd om hun lot te controleren aangezien de winnaar zich nog steeds niet gemeld had. En wat bleek zij waren de winnaar van de Australische lotto.

Koop nu ook een lot voor Lotto in Australie.

Het gelukkige paar, die anoniem wenst te blijven, wil proberen de omvang mee te laten profiteren van de hoofdprijs. De Leongatha gemeenschap in Australie is een hechte gemeenschap vandaar willen zij dit graag delen en de steun aan goede doelen.

Grootste loterij prijs Australie

De grootste prijs die ooit is gevallen in Australia is in november 2012. De Oz Lotto verbeterde toen het Australische jackpotrecord in november 2012 met een bedrag van AU$ 112 miljoen!