Op 19 februari is een prijs van ruim 4 ton gevallen op een lot die verkocht is in het filiaal van supermarktketen Jumbo in de plaats Zevenaar. Nederlandse Loterij roept de gelukkige winnaar op zich te melden op het hoofdkantoor.

Het gaat om een lot voor EuroJackpot, een van de zeven spellen die Nederlandse Loterij aanbiedt. Het winnende lot is verkocht in de Jumbo aan de Kampsingel 7 in de Gelderse gemeente.

Jackpot niet gevallen

De trekking van afgelopen vrijdag is gevallen op de getallen 27, 35, 36, 38 en 41. Daarbij werden ook bonusgetallen 5 en 7 getrokken. De winnaar had alle gewone getallen correct voorspeld, in combinatie met een van de twee bonusgetallen. Hiermee wint de speler een bedrag van 414.476 euro en 60 cent.

De jackpot, die je alleen kunt winnen als je alle zeven de getallen goed hebt, is niet gevallen. De volgende trekking is op 26 februari, waarbij de jackpot staat op een bedrag van 34 miljoen euro bruto.

Winnaar anoniem

De speler met het winnende lot wordt door Nederlandse Loterij uitgenodigd de prijs in ontvangst te kunnen nemen op het hoofdkantoor in Rijswijk. Over het gewonnen bedrag moet dan nog wel kansspelbelasting betaald worden. Om privacy redenen wordt de identiteit van de winnaars nooit publiekelijk bekendgemaakt.