Lotto 649 is de loterij van Canada

canadese-lotto-649loterij

Een van de bekendste loterijen in Canade is de Lotto 6/49. Deze loterij opgericht in 1982 was de eerste loterij in Canade waarbij het mogelijk was om je eigen lotnummers te bepalen. De 649 Lotto is een van de grootste twee loterijen in Canade. De hoofdprijzen zijn ook niet flauw van de loterij.

Speelwijze Canadese loterij 649

Kies zes cijfers uit de totaal 49 cijfers. Indien je niet kan kiezen kun je ook bepalen dat de computer een selectie voor je maakt. Je kunt met 1 lot spelen maar je kan er ook voor kiezen om meerdere loten te kopen.

Kopen loten Lotto 6/49

Om loten te kunnen kopen en mee te spelen voor erg grote jackpot prijzen kun je in Canade terecht bij officiele verkooppunten. Wil je online meespelen dan verwijzen wij je door naar deze website. Je hebt ook de mogelijkheid om vijf combinaties of lijnen te kiezen om op deze manier de kans op het winnen van de jackpot te verhogen.  Spelers die overeenkomen met alle zes de nummers worden het winnen van de jackpot prijs van CAD ​​$ 7.000.000

De Lotto 649 is een loterij spel dat veel Canadezen spelen . Het wordt beschouwd als een van de nationale loterijen in het land. Lotto 649 is de eerste loterij in Canada die manier konden de spelers hun eigen cijfercombinaties voor de loting te kiezen. Andere loterijen voordat gaf alleen voorgedrukte kaartjes voor de spelers. Wilt u de Lotto 649 spelen , zorg ervoor dat je de officiële Lotto 649 loten te kopen .

Grootste Jackpot 6/49 loterij

De grootste jackpot record in de Canadese loterij geschiedenis was op 13 april 2013. De jackpot stond toen op een bedrag van $ 63.400.000. Er waren vier winnaars met totaal 4 loten. Drie van de tickets werden gekocht in British Columbia, en de vierde in Alberta.

Plaats een reactie