Postcode loterij

De Nationale Postcodeloterij is een onderdeel van van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N. De Nationale Postcode Loterij is één van de Goede Doelen Loterijen van Nederland. Ruim 85 verschillende goede doelen worden jaarlijks ondersteund. De Postcodeloterij is opgericht in 1989. De Nationale Holding Goede Doelen Loterijen bestaat uit de volgende loterijen: Nationale Postcode Loterij, de Sponsor Bingo Loterij, vanaf 5 januari 2011 is er de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij.

Winkansen Postcode loterij

Bij de Postcode Loterij is het zo dat je met je eigen postcode speelt. Dat wil dus zeggen dat je met vier cijfers speelt en twee letters. Je kunt ook ieder jaar Kanjerpunten spelen. Het deel dat je van de prijs kunt winnen wordt hierdoor ook groter. Je kunt ook meerdere loten kopen bij de Postcode Loterij op je eigen postcode. Ieder lot kost 11,75 euro en dat is dan inclusief de straatprijsverdubbelaar. Er spelen iedere maand ruim vier miljoen loten mee met de Postcode Loterij. Je hebt bij de Postcode Loterij een kans van één op 240.000 op het winnen van de Postcode Kanjer. Als je een prijs van 100.000 euro of meer wilt winnen dan is die kans één op 35.000.

Gedeelde prijzen bij de Postcode Loterij

Je speelt met je eigen postcode mee bij de Postcode Loterij. Dus je buren maken als zij een lot hebben ook kans om te winnen. De kans dat je moet delen is groot. Vaak wordt er een vast bedrag verdeeld onder een bepaalde postcode en dat bedrag wordt dat verdeeld onder het aantal loten. Diegene met de meeste loten wint dan ook het hoogste bedrag. In totaal gaat 36% van de totale inkomsten van de Postcode Loterij naar het uitkeren van het prijzengeld. 50% wordt gesponsord aan goede doelen, met name gericht op mens en natuur. Vind jij dit ook een goed doel? Dan kun je ook altijd meespelen en een of meerdere loten kopen bij de Postcode Loterij. Het zou toch jammer zijn als de prijs op jouw postcode valt en je hebt geen lot gekocht? Speel daarom nu mee en koop een lot (of meer dan één) bij de Postcode Loterij en wie weet win jij ook een mooi bedrag. Weet jij al wat je er mee gaat doen?

Postcodekanjer op 1 januari

U speelt uw rol in het aandeel van € 58,9 miljoen van PostcodeWant. De helft van de PostcodeKampioen wordt uitgedeeld aan alle deelnemers met de winnende postcode. De andere helft wordt gelijkelijk verdeeld onder alle andere deelnemers in het winnende district (met behulp van de 4 cijfers van de winnende postcode).

De ticketprijs voor elke trekking is EUR 14,50. Met 14 trekkingen per jaar kun je zo lang spelen als je wilt.

Als je op 27 december vóór 10.00 uur meedoet, doe je ook mee aan de 14e trekking.

Voorwaarden Postcodeloterij

  • Alle posctode loterij prijzen vallen gegarandeerd.
  • Deelname alleen vanaf 18 jaar. Als deelnemer van de Postcode Loterij maakt u al kans op alle prijzen.
  • De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit met kenmerk 00.005.593 d.d 19/12/2012.

Wat is de zomerkanjer van de Postcode loterij?

Doe je mee met de Zomerkanjer van de Postcode Loterij? In totaal zijn er per jaar 14 trekkingen, je mag vanaf 18 jaar mee doen en een lot kost 11,75 inclusief de Straatprijs verdubbelaar van 1,25. Je kunt ook meespelen zonder verdubbelaar en opzeggen kan wanneer je maar wilt, maar dat kun je maar beter niet doen want de Zomerkanjer van 12,9 miljoen komt er aan. Dit zou voor jou de mooiste zomer ooit kunnen worden, want je zou op 1 juni zomaar miljonair kunnen worden. De Postcode Loterij gaat de Zomerkanjer van 12,9 miljoen euro bijna verdelen.

Een lot en je kunt winnen bij de Zomerkanjer
De miljoenen zouden bij jou in de straat gewonnen kunnen worden. Je kunt echter alleen winnen als je mee speelt dus waar wacht je nog op? Hoe meer loten je hebt, hoe meer prijzen je gaat winnen…. Je kunt als je meespeelt ook een prijs winnen van 25.000 euro. Allemaal mooie bedragen die je gegarandeerd niet wilt missen! Ontdek daarom nu welke opties je hebt en zorg er voor dat je gaat bekijken welke mogelijkheden je hebt om mee te spelen. Nog geen loten? Dan wordt het de hoogste tijd dat je toch snel mee gaat spelen, zodat jij kans maakt op de Zomerkanjer. Schrik niet dit is een bedrag van wel 12,9 miljoen! Dus waar wacht je nog op, koop één of meer loten van de Postcode Loterij.

1 gedachte over “Postcode loterij”

Plaats een reactie