Vriendenloterij

Wil je meespelen in een loterij voor jou en je vrienden? Dan kun je de Vriendenloterij eens proberen. Er worden hier goede doelen gesteund op het gebied van gezondheid en welzijn. In 1989 is de Vriendenloterij opgericht op initiatief van Humanitas. De Vriendenloterij valt samen met de Nationale Postcode Loterij en de Bank Giro Loterij onder de Holding Nationale Goede Doelen N.V. Deze is weer eigendom van NovaMedia. DeVriendenloterij is ontstaan uit de Sponsor Loterij. Later is het de Sponsorbingo loterij geworden. In 2011 is het de Vriendenloterij geworden.

Prijzen bij de Vriendenloterij o.a dagje uit prijzen


Bij de Vriendenloterij gaat alles heel eenvoudig, je mobiele nummer is namelijk je lotnummer. In totaal is de prijzenpot van 2013 gevuld met een bedrag van 33,5 miljoen euro. Je kunt zelf kiezen voor welk goede doel je mee wilt spelen! De prijzen zijn iedere keer anders bij de Vriendenloterij, maar je kunt reischeques winnen, concertkaartjes, een reis, vier kaartjes voor bijvoorbeeld een dagje uit in de Efteling of een vakantie arrangement. Iedere maand zijn er tienduizenden prijzen die je hier kunt winnen. Iedere week gaat er een vakantie uit van 2500 euro. Iedere week gaan er ook 10.000 belevenissen uit voor vier personen. De hoofdprijs is 1.000.000 euro. Iedere maand gaat er 100.000 euro uit en iedere week gaat er in ieder geval 25.000 euro uit. Je ziet dat je bij de Vriendenloterij veel mooie prijzen kunt winnen! Doe daarom mee en maak jezelf en je vrienden blij met veel leuke prijzen als je wint!

Winkansberekening VriendenLoterij

Als je met de VriendenLoterij mee gaat spelen dan speel je mee met de cijfers van je mobiele telefoon. In totaal zijn dat acht cijfers. Daar komen dan ook twee letters bij. Je lot van de VriendenLoterij kost 11 euro. Er worden iedere maand ruim 700.000 loten verkocht. Bij de VriendenLoterij maak je een kans van één op 237.500 op het winnen van een bedrag van 100.000 euro. Je kunt bij de VriendenLoterij hoge en lage prijzen winnen. Het laagste bedrag dat je kunt winnen is een prijs in natura. De kans dat je bij deze loterij iets gaat winnen is één op 5,5.

Gedeelde prijzen VriendenLoterij

Er zijn bij de VriendenLoterij geen gedeelde prijzen, je speelt namelijk met de cijfers van je mobiele telefoon. Dat is een unieke cijferreeks en dus is de kans dat je de hoofdprijs moet delen er niet. Deze is, als je die wint, helemaal van jou alleen. In totaal gaat 45% van de totale inkomsten van de VriendenLoterij naar het uit te keren prijzengeld. Zij sponsoren in totaal 50% van de inkomsten aan verschillende goede doelen op gebied van (hoofdzakelijk) welzijn en gezondheid.

Spelen bij de VriendenLoterij

Wil je ook graag meespelen bij de VriendenLoterij? Dan heb je die mogelijkheid. Je mobiele nummer is jouw code en daar zou je zomaar veel geld mee kunnen verdienen. Het is nu aan jou om je keuze te maken en als je mee gaat spelen, zorg er dan voor dat je dit maandelijks gaat doen, want dan vergroot je je kansen! Steeds meer mensen maken de keuze om mee te spelen dus doe hier ook wat mee. Zorg dat je gaat ontdekken wat de VriendenLoterij voor jou kan betekenen want er wordt veel goeds gedaan met jouw geld, ook voor de goede doelen.

Plaats een reactie