BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is een loterij welke in geheel Nederlands gespeeld wordt. Er zijn ongeveer één miljoen deelnemers en die spelen maandelijks mee. De Bank Giro Loterij valt samen met de Nationale Postcode Loterij en de Vriendenloterij onder de holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. De jackpot kan hier ook gewonnen worden. De kans dat de jackpot bij de Bank Giro Loterij ook echt valt is bij de 1e tot en met de 12e trekking 1 op de 64. Er is een kans van 1 op de 650.000 dat je de jackpot helemaal wint. Het is een loterij met veel mogelijkheden, veel leuke prijzen en afwisseling, dat zorgt er voor dat er zoveel mensen iedere maand weer meespelen. Er komen steeds weer nieuwe prijzen bij die je bij de Bank Giro Loterij kunt winnen.

Nieuw prijzenpakket bij de Bank Giro Loterij

bankgiroloterijBij de Bank Giro Loterij kun je veel mooie prijzen winnen. Er is sinds kort een nieuw prijzenpakket bekend gemaakt door de Bank Giro Loterij. De veranderingen die er zijn, zijn dat het nog spannender wordt om mee te spelen. Je maakt nu drie keer per jaar kans op een (aandeel in) miljoenen met de KluisKraker. Je lotnummer bestaat uit de laatste vijf cijfers van je rekeningnummer. Vanaf augustus kan er gespaard worden voor kluismunten. De jackpot wordt vanaf nu de hoofdprijs verdubbelaar. Deze is minimaal 10.000 euro in alle 14 trekkingen. Het bedrag wordt verdubbeld wanneer je meespeelt met de hoofdprijs verdubbelaar.

Winkansberekening Bank Giro Loterij

Als je voor de BankGiro Loterij kiest dan speel je met de cijfers van je bankrekeningnummer. Dat wil zeggen dat het vijf cijfers zijn. Ieder lot bij de BankGiro Loterij kost je €11,50. Er worden ongeveer 900.000 loten per maand verkocht. Dat is een flink aantal. Je hebt een kans van één op 80.000 op het winnen van de KluisKraker van de BankGiro Loterij. Je kunt ook kleine prijzen winnen en dat zijn prijzen in natura ter waarde van 7,50. De kans dat je gaat winnen is één op 2,5. Dat is toch een vrij grote kans dus als je een loterij zoekt waar je een grote kans hebt om te winnen, dan is de BankGiro Loterij een goede keuze.

Gedeelde prijzen bij de BankGiro Loterij

Bij de BankGiro Loterij speel je met de vijf laatste cijfers van je bankrekeningnummer en twee door de loterij toebedeelde letters. Dit zorgt samen voor jouw unieke lotnummer waardoor er geen prijs gedeeld hoeft te worden. Dus als je hier een mooi bedrag wint, geen zorgen want de prijs is helemaal voor jou alleen. Dat is toch de moeite waard?

Omzetverdeling bij de BankGiro Loterij

In totaal gaat er van de totale inkomsten van de BankGiro Loterij 40% naar het uit te keren prijzengeld. Zij sponsoren 50% van de inkomsten aan verschillende goede doelen op het gebied van cultureel erfgoed. Als je dit ook goede doelen vindt dan kun je nu zelf meespelen bij de BankGiro Loterij en een mooie prijs in de wacht slepen. De kans dat je een prijs gaat winnen is namelijk 1 op 2,5 en dat is toch wel meer dan de moeite waard? Heb je een keer niets gewonnen, dan kun je toch heel tevreden zijn, want je inzet (aankoop lot) wordt goed besteed.

Plaats een reactie