Relax Gaming, de igaming aggregator en leverancier van unieke content, kondigde vandaag de eerste Mega Jackpot-winst aan van zijn innovatieve Dream Drop Mega Jackpot, die slechts zes weken geleden werd uitgebracht. Dream Drop is tot nu toe toegevoegd aan Relax Gaming’s Temple Tumble 2 en Snake Arena en zal ook te vinden zijn in een breed scala van toonaangevende titels uit de bekroonde catalogus van het bedrijf.

Jackpot van 997.779,- euro valt direct

De gelukkige speler won €997.779,17 op Snake Arena Dream Drop via de razend populaire operator Videoslots.

De Mega Jackpot is de grootste van de vijf prijzen van Dream Drop. De andere vier zijn Rapid, Midi, Maxi en Major. Tussen de vijf categorieën, zijn er meer dan 330.000 individuele winnaars tot nu toe, waaronder een indrukwekkende twaalf Major jackpots en nu de Mega.

De grootste must-win jackpot tot nu toe, werd het product eind maart onthuld met een indrukwekkende lanceringscampagne, die Relax Gaming de winsten heeft zien opstrijken met een van de populairste producten van het jaar.

Over Relax gaming

In totaal biedt Relax Gaming meer dan 3.000 online casino games, van de goed presterende eigen slots tot een aanzienlijke, gevarieerde bibliotheek van inhoud van geselecteerde derde partij studio’s via haar partnerschap programma’s.