Wat is mijn geluksnummer of geluksgetal?

Als mensen deelnemen aan online gokspelletjes, bingo spel of loterijen dan wordt vaak vastgehouden aan een geluksnummer. Dit geluksnummer of ook wel geluksgetal genoemd is vaak een geboortedag van jezelf of bijvoorbeeld van je kinderen. Verder worden geluksgetallen ook vaak gekozen als dag van je huwelijk, je huisnummer of het geluksgetal van je dierbare. Een geluksgetal is een getal wat je voorkeur heeft en waarbij jij denkt dat dit getal je geluk brengt door het winnen van een flinke geldprijs.

De kans op het winnen van een loterij en dan met name de jackpot is natuurlijk uiterst gering. Er zijn ook mensen die kiezen willekeurige nummers. Dit kan zijn wat er in hun hoofd opkomt (bijvoorbeeld de datum van die dag) of zij gebruiken de willekeurige geluksnummer-machines op internet (ook wel random of quick pick genoemd). De computer kiest dan willekeurig de cijfers uit.

Welk geluksgetal past nu bij jou?

Wij geven in dir artikel tips weer welk geluksnummer het beste bij jou past. Wij hebben een opsomming gemaakt van getallen waar je uit kan kiezen.

  • klavertje vier gelukWelk huisnummer was je eerste koophuis?
  • Wat was de mooiste dag van je leven?
  • Uit hoeveel personen bestaat je gezin?
  • Welke sterrenbeeld ben je? Ieder sterrenbeeld heeft ook geluks- en pech getallen.
  • Hoe oud ben je?

Dit zijn enkele voorbeelden om je geluksgetal te achterhalen. Een andere strategie kan ook zijn dat je kiest voor getallen die minder vaak zijn gevallen bij bijvoorbeeld de Staatsloterij of je kiest voor getallen die vaak vallen bij de Lotto om zo je winkans te vergroten.

Bekijk hier je geluksnummer op basis van je naam

Wat is het geluksgetal in Europa?

In Europa is het geluksgetal voor de meeste de 7 en voor China is dit bijvoorbeeld de 8. Het cijfer 4 daarentegen is een ongeluksgetal in China.

Uit onderzoek van de Staatsloterij blijkt ook dat het getal 7 het vaakst is gekozen over 2014. In dat jaar was het nummer 6 overigens het getal met het hoogste prijzenpakket. Kies jij voor het Europese geluksnummer of toch liever je persoonlijke nummer?

7 gedachten over “Wat is mijn geluksnummer of geluksgetal?”

Plaats een reactie